Ανοιχτή Αγκαλιά

Τα παιδια της Ανοιχτης Αγκαλιας επισκεφτηκαν το πατητηρι "Ζαχαιος" οπου ξεναγηθηκαν στις εγκαταστασεις και ειδαν πως φιαχνεται το κρασι, δοκίμασαν να πατήσουν, συνομίλησαν με τους παραγωγούς και είδαν απο κοντά τα στάδια της επεξεργασίας. παιδιά αλλά και γονείς περάσαμε υπέροχα!!! Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους της εταιρίας ΖΑΧΑΙΟΣ για την υπομονή τους να μας εξηγούν και την ευχάριστη διάθεσή τους.

...και του χρόνου!

View the embedded image gallery online at:
https://anixtiagkalia.gr/nea.html#sigProId92dfabbb0d

Ο Πρόεδρος της Ανοιχτής Αγκαλιάς Μ. Διαγουμάς και ο Ταμιας Χ. Κουκοβίνης επισκεύτηκαν το Δήμαρχο Αγ.Αναργυρων -Καματερού Στ. Τσίρμπα οπου τον ενημέρωσαν για θέματα του Συλλογου η ανταποκρισή του ήταν πολύ θετική!!!

Με τους αρχηγούς των φορέων ΑμεΑ που συμμετειχαν στο 6ο τουρνουα bowling της Ανοιχτης Αγκαλιας!!

Η Ανοιχτή Αγκαλιά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζί με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων και Καματερού, διοργάνωσαν μια θαυμάσια εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία που γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου.
Μπράβο στον πρόεδρο της Ανοιχτής Αγκαλιάς για το σημαντικό έργο που επιτελεί στον Σύλλογο και μπράβο στον ιδρυτή της Ανοιχτής Αγκαλιάς Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων και Καματερού Νίκο Σαράντη που μέσα από τα λόγια του άφησε να εννοηθεί για μια ακόμα φορά, πως η 3η Δεκεμβρίου, ως παγκόσμια και εθνική ημέρα ατόμων με αναπηρία, δεν είναι ημέρα γιορτής. Είναι ημέρα αφύπνισης προς όλους μας, πως πράγματα που οι περισσότεροι από μας θεωρούμε αυτονόητα, για κάποιους συνανθρώπους μας δεν είναι...

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΡΓΟΝΑ!! Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΓΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ Γ. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΟΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ!!

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα