Ανοιχτή Αγκαλιά

Νέα 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ QUENTIN ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ CLUBING ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΚΑΦΕ Ή ΧΥΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ (ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ).

 

9 & 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ CAFÉ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10:00 ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20:00

 

10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ Δ΄ΚΑΠΗ


ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYGNET

O Σύλλογός μας για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και εισάγει στα προγράμματά του ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, εδώ στο Κέντρο μας, ξεκίνησαν συνεδρίες που αποτελούνται από 7 γονείς με δυο εργοθεραπεύτριες, ειδικευμένες σε αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Cygnet, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων-φροντιστών, στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, βασισμένο στην αρχή της ακρόασης των αναγκών της οικογένειας, διάρκειας 130 ωρών.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η αύξηση της αυτοπεποίθησης των γονέων στη διαχείριση των παιδιών τους, η απόκτηση πληροφοριών και γνώσεων των γονέων για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους και η εισαγωγή ενός κοινού κώδικα μεταξύ ειδικών και γονέων.

Απευθύνεται σε γονείς όπου τα παιδιά τους έχουν λάβει διάγνωση Αυτιστικού φάσματος, στο διάστημα των τελευταίων 5 ετών. Προκειμένου να είναι αποδοτικότερο για τους γονείς, ενδείκνυται η παρουσία και των δυο γονέων ή των βασικών φροντιστών του παιδιού. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 7-18 ετών.

scan_pic0001

 

logonew             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

 

Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία

« Η Ανοιχτή Αγκαλιά »

σας προσκαλούν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα

και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας,

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:30 μ.μ

Στην κοσμική ταβέρνα «Παπαδήμας»

Λεωφ. Δημοκρατίας 9 (7η στάση Μενιδίου), Καματερό  

               Τηλ: 2102319612 

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 18 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να υποστηρίξουμε το έργο που παράγουμε καθημερινά για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους .

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

imagescaqaelgy 

Ο Σύλλογός μας, στα πλαίσια της λειτουργίας του Πρώτου Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει για τα άτομα με αναπηρία διοργάνωσε οδοντιατρικό έλεγχο με στόχο την στοματική υγιεινή των παιδιών του Συλλόγου μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home 2013