Ανοιχτή Αγκαλιά

Νέα 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

 

 categories_4_cat_image_1

Ο Σύλλογός μας, για άλλη μια φορά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες παιδιών και εθελοντών μας, ελπίζοντας πως το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα γλυκάνει τις καρδιές μας και θα μας δώσει λίγη από την χαμένη μας διάθεση.

Έτσι λοιπόν, από την Δευτέρα 10/12 και μέχρι και την Παρασκευή 14/12, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 39 και Αρετής 5, θα παρουσιάσουμε χειροποίητες δημιουργίες μας, από τις 15:00 έως και τις 21:00 και τις τέσσερις μέρες.

Η ενίσχυσή σας προς εμάς όποια και να είναι αυτή, είναι σημαντική για την υλοποίηση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Κέντρου της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου μας, σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με αγάπη και ευτυχία σε όλους.

ΠΛΑΤΕΙΑ «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ»

 

Η Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, είναι ιστορική ημέρα αφού επίσημα ο χώρος της Πλατείας που βρίσκεται μεταξύ των οδών Λ. Δημοκρατίας, Κυπαρισσίας, Κωνσταντινουπόλεως & Διδυμοτείχου στους Αγίους Αναργύρους, ονομάστηκε « Πλατεία Ανοιχτής Αγκαλιάς».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

logonewΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας, η Κοινωνική Υπηρεσία κα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12

 

  • Την Κυριακή 2/12, στις 11:30, στον χώρο της πλατείας που βρίσκεται στην Λ. Δημοκρατίας, Κυπαρισσίας, Κωνσταντινουπόλεως και Διδυμοτείχου (περιοχή Σαλίγκαρου), θα γίνουν τα εγκαίνια για την ονομασία της, ως Πλατεία Ανοιχτής Αγκαλιάς.

 

  • Την Δευτέρα 3/12 στις 18:00, στο Κέντρο Ψυχαγωγικών προγραμμάτων της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», Καζαντζάκη 8 & Ανδρονίκου στα Μυκονιάτικα, τα παιδιά του Συλλόγου θα ερμηνεύσουν την θεατρική παράσταση «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ» του Ευγένιου Τριβιζά. Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις εθελοντών και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «Ν.ΓΚΑΛΗΣ» 

 

Το Σάββατο 17/11/2012, οι Ολυμπιονίκες, Νίκος Δεληγιάννης (πόλο), Βούλα Ζυγούρη (πάλη), Αγγελική Καραπατάκη (πόλο), η εκπρόσωπος του γυναικείου Μπάσκετ στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Ν. Γκάλης, Βούλα Μάντζαρη και οι Αλέκος Αραμπατζόγλου, Γεν. Γραμματέας και Γιάννης Σταθόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Αγώνων Μπάσκετ, επισκέφτηκαν το Κέντρο Ψυχαγωγικών Προγραμμάτων της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Α.με.Α ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

 imagescayo85p5

Ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο επάνδρωσης του Πρώτου Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης για Άτομα με Αναπηρία που λειτουργεί ήδη στο Κέντρο Ψυχαγωγικών Προγραμμάτων του Συλλόγου μας, διοργανώνει εκστρατεία συλλογής μη ληγμένων φαρμάκων.

Τόπος συλλογής των φαρμάκων, στα γραφεία του Συλλόγου μας, Καζαντζάκη 8 & Ανδρονίκου, στην περιοχή Μυκονιάτικα, Αγ. Ανάργυροι, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 17:00-20:00 και Σάββατο 14:00-18:00.

Ευχόμαστε, αρκετός κόσμος να μας βοηθήσει σε αυτό το κάλεσμα ευαισθητοποίησης με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη της Ιατροφαρμακευτικής φροντίδας του Κοινωνικού Ιατρείου μας.

 

Σας περιμένουμε.

Βρίσκεστε εδώ: Home 2012