Ανοιχτή Αγκαλιά

W3.CSS

 

×

Προειδοποίσηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/anixtiagkalia/public_html/images/Articles/ekdhlwseis/117
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Articles/ekdhlwseis/117

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 9 π.μ το πρωί, πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Ξυλόκαστρο, η οποία διοργανώθηκε από το Σύλλογο για τα παιδιά και τους γονείς τους δωρεάν. 
Σ΄αυτην την όμορφη διοργάνωση συμμετείχαν 48 άτομα εκ των οποίων 25 ήταν τα παιδιά και 23 οι γονείς-συνοδοί τους.
Η εκδρομή αυτή, ήταν άρτια οργανωμένη. Πολυτελέστατο πούλμαν περίμενε τα παιδιά και τους γονείς έξω από τα δημαρχείο για να τους μεταφέρει όλους στον τελικό τους προορισμό, στην περιοχή του Πευκιά.
Στην εκδρομή παρευρέθηκαν από το Δ.Σ, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος, οι οποίοι ρύθμισαν και διοργάνωσαν το πρόγραμμα και γενικότερα ήταν υπεύθυνοι για την όσο το δυνατό καλύτερη ψυχαγωγία των παιδιών.
Τα παιδιά και όλα τα άτομα που βρέθηκαν σ' αυτή την εκδρομή χάρηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην όμορφη παραλία.
Κοντά στην παραλία υπήρχε τουριστικό περίπτερο που όσοι θέλησαν απολάμβαναν κάποιο καφέ ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούσαν. 
Μέχρι το μεσημέρι η παραλία είχε γεμίσει από ξεφωνητά, χαρά, φωνές και διασκέδαση δίπλα στο κύμα της θάλασσας. Κάποιοι απ?αυτούς έκαναν μπάνιο στην ήρεμη θάλασσα, ενώ άλλοι έκαναν βόλτες στην αμμουδιά. Επιπλέον άλλα παιδιά έκαναν διάφορα αθλήματα όπως βόλει ή ποδόσφαιρο στην άμμο κάτω από την επίβλεψη πάντα των υπευθύνων, οι οποίοι φρόντιζαν για ό,τι χρειαστεί. Ακόμα και αυτοί όμως έπαιρναν συχνά μέρος στις δραστηριότητες των παιδιών .
Κατά το μεσημέρι όλοι μαζί παιδιά, γονείς και μέλη του Συλλόγου κάθισαν και γευμάτισαν μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού. 
Λίγο αργότερα μαζεύτηκαν όλοι για να επιστρέψουν πάλι στην Αθήνα.
Μέσα στο πούλμαν η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική, ζεστή και πολύ διασκεδαστική. Όλοι μαζί σαν μια παρέα τραγουδούσαν, χόρευαν και έκαναν αστεία, σκορπώντας γέλιο.
Η εκδρομή τελείωσε, όταν έφτασαν όλοι στην Αθήνα. Τα παιδιά και όλοι οι υπόλοιποι ήταν εξουθενωμένοι αλλά φανερά ευχαριστημένοι από μια γεμάτη μέρα με χορούς, τραγούδια και άφθονο γέλιο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά ανυπομονούσαν και συνέχεια ρωτούσαν πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδρομή μας.

{gallery}Articles/ekdhlwseis/117{/gallery}
Βρίσκεστε εδώ: Home Εκδηλώσεις ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ