Ανοιχτή Αγκαλιά

Σε εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων που θα πάρουν μέρος στο Εκλογο - απολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑΜΕΑ προχώρησε ο Σύλλογος «Η Ανοιχτή Αγκαλιά», εκλογές που έγιναν στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2008, στο Β΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων. Σε ότι αφορά αυτή καθ΄ αυτή την εκλογική διαδικασία, επί συνόλου 294 εγγεγραμμένων μελών, ψήφισαν 232 μέλη και βρέθηκαν 232 έγκυρα ψηφοδέλτια, κανένα άκυρο.
Μετά το πέρας της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης, τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

ΝΑΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 195
ΠΑΝΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 183
ΝΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 171
ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΗ-ΟΥΖΟΥΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 165
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ 160
ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 144
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 93
ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΤΟΥΛΑ 86
ΜΠΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 64


Σε συνάρτηση με τον αριθμό των ψηφισάντων, εκλέγονται οι πέντε (5) πρώτοι ως σύνεδροι, οι οποίοι και θα πρέπει να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να λύσουν χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν το Γονεϊκό Αναπηρικό Κίνημα, για το συμφέρον των παιδιών.
Εκδηλώσεις με στόχο την εξάλειψη του αποκλεισμού και της απομόνωσης των Ατόμων με Αναπηρία

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων και η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία '' Η Ανοιχτή Αγκαλιά", οργάνωσαν για δεύτερη χρονιά εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Α.με Α.
Στόχος των εκδηλώσεων αυτών ήταν να ευαισθητοποιήσουν την κοινότητα και όλοι μαζί να λειτουργήσουμε ως ακτιβιστές στην εξάλειψη του αποκλεισμού και της απομόνωσης των Ατόμων με Αναπηρία.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αθλητικές δραστηριότητες στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου, με την συμμετοχή αθλητικών ομάδων Α.με Α. και ιδίως της συμμετοχής της Εθνικής ομάδος των Special Olympics,, όπου ο Σύλλογος μας κατέκτησε το 2ο τουρνουά αγάπης στο μπάσκετ επικρατώντας της ομάδας των special olympics Hellas. Ακολούθησε μουσικοκινητική κατάσταση από την ομάδα σύγχρονου χορού ''Δαγίπολης'', παράσταση η οποία άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους την παρακολούθησαν από τηλεοράσεως, καθώς μέρος των εκδηλώσεων κάλυψε τηλεοπτικά η τηλεόραση της ΝΕΤ. Την εκδήλωση παρακολούθησαν Δημοτικά Σχολεία των Αγίων Αναργύρων, που μετέφεραν τον παλμό και τη ζωντάνια με την παρουσία τους. Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των συμμετεχόντων

View the embedded image gallery online at:
https://anixtiagkalia.gr/2008.html#sigProId100c63ead0

Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας στο χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Α. με Α. '' Η Ανοιχτή Αγκαλιά'' , η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πέμπτο τουρνουά καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκες στην πόλη της Δράμας από τις 3 έως 8 Νοεμβρίου.
Στους αθλητές της ομάδας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και πλούσια δώρα. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που περιελάμβανε χορό και τραγούδι.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης βοήθησαν ο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΕΔΡΑ» - κοινωνικές συνεταιριστικές δραστηριότητες ευπαθών ομάδων, καθώς και το super market Garrefour.
Παράλληλα στο χώρο του Β' ΚΑΠΗ στήθηκε χριστουγεννιάτικη έκθεση με τις κατασκευές των Ατόμων με Αναπηρία από την ομάδα χειροτεχνίας - εργοθεραπείας του Συλλόγου ''Η Ανοιχτή Αγκαλιά'', που είχαν ετοιμάσει για την μέρα αυτή μαζί με την εκπαιδεύτριά τους, κ. Μητσάγου Σταυρούλα , από τα προγράμματα της Ν.Ε.Λ.Ε (Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης).
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ ήταν εμφανές ότι οι παρευρισκόμενοι κατακλύσθηκαν από ανάμικτα συναισθήματα, χαράς, συγκίνησης, και περηφάνιας και από τα στόματα όλων βγήκε το μήνυμα: Σεβασμός και αναγνώριση στην διαφορετικότητα.

View the embedded image gallery online at:
https://anixtiagkalia.gr/2008.html#sigProIdc99bec3def

Βρίσκεστε εδώ: Home 2008