, ,

Η FTR Dance Academy πραγματοποίησε τη μουσικο-χορευτική παράσταση “Dance Against Your Limits” στο σύγχρονο Θέατρο στο ΓΚΑΖΙ

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Η μικτή σχολή χορού FTR Dance Academy πραγματοποίησε την καλοκαιρινή της μουσικο-χορευτική παράσταση “Dance Against Your Limits” στο σύγχρονο Θέατρο στο ΓΚΑΖΙ.

Οι 36 μαθητές της σχολής με αναπηρία ενώνουν τις δυνάμεις τους με 20 μαθητές νευροτυπικής ανάπτυξης, και χάρισαν στους θεατές ένα μοναδικό και πρωτοπόρο δίωρο θέαμα, γεμάτο μουσική, χορό, αγάπη, ενσυναίσθηση και συγκίνηση.

Μπορεί ένα άτομο σε αμαξίδιο να χορέψει Tango; ‘Ένα άτομο με αυτισμό να χορέψει; ‘Ένα άτομο με τύφλωση να παίξει κιθάρα;
Όταν αγαπάς κάτι και προσπαθείς γι΄ αυτό, δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια, στο πόσα μπορείς να πετύχεις.

Η παράσταση αυτή, είχει στόχο την αναγνώριση των δυνατοτήτων κάθε αναπηρίας, την ενσωμάτωσή τους στον μαγικό κόσμο του χορού και την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο. Συμμετείχαν οι Ioi kores, ΚΔΑμεΑ ΣΤΟΡΓΗ, Posespe omilou OTE,Kαι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Συγχαρητήρια στη δασκάλα τους ΦΙΛΙΠΠΑ ΖΙΩΓΑ και τους συνεργάτες της αλλά τα τα πιο πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έδειξαν τι αξίζουν!!!!!!

Η Κατερίνα ΜΠΟΦΊΛΙΟΥμε τη δασκάλα της Fillipa Zoga εντυπωσίασαν όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!