Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Χόκεϊ-Tέννις ΝΕΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΝΕΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος μας, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ», που καλλιεργεί το άθλημα του χόκεϊ στα παιδιά των Αγ.Αναργύρων με μεγάλη επιτυχία, ξεκινάει την εκγύμναση του άγνωστου αθλήματος του χόκεϊ στα άτομα με αναπηρία. Είναι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστούμε ότι το 2011 στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, συμπεριλαμβάνεται και το άθλημα αυτό. Δημιουργείται ένα κίνητρο για μια πιο καλή εκπροσώπηση της Εθνικής μας Ομάδας απέναντι σε άλλες χώρες.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων, κάθε Τρίτη στις 21:30-22:30 υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή τους, κου Φράγκου Θανάση.
Αξίζει να τονισθεί ότι η επίσημη Ομοσπονδία των ομάδων χόκεϊ, με εκφραστή τους τον κο Γουλτίδη Χρήστο, έχει προσφέρει στον Σύλλογο μας, τεχνικό υλικό καθώς και μπλουζάκια για τις ανάγκες της προπόνησης.
Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κο Γουλτίδη Χρήστο, όσο και τον κο Φράγκο Θανάση, για τις παροχές τους στα παιδιά του Συλλόγου μας. Είναι παραδείγματα προς μίμηση και άξιοι συγχαρητηρίων.

Ένα άλλο άθλημα ακόμα, έχει ξεκινήσει δειλά-δειλά. Το μπάσκετ γυναικών, που οι προπονήσεις γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο, κάθε Τρίτη 21:30-23:00 με προπονητή τον κο Βακόνδιο Π.
 

Σήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας