Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου που προπονείται η ομάδα της Ανοιχτής Αγκαλιάς, δόθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Συλλόγου μας και της ομάδας των Φίλων της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Ο προπονητής της ομάδας μας, κος Σπύρος Κυπρής, διοργάνωσε τον αγώνα και ανέλαβε την διαιτησία του.

Ο ίδιος, προπονεί τα παιδιά του Συλλόγου μας εθελοντικά κάθε Τετάρτη από τις 20:00-22:00, στο γήπεδο 5Χ5 στην Ανάκασα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 20:00 και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά δυνατές, τόσο ώστε στο τέλος του αγώνα να τις βρει ισόπαλες με σκορ 8-8.

Έτσι λοιπόν το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, όπου μετά από αρκετή αγωνία η ομάδα της Ανοιχτής Αγκαλιάς νίκησε με ένα πέναλτι διαφορά.

Στο τέλος έγιναν απονομές μεταλλίων πρώτης και δεύτερης θέσης και φυσικά το κύπελλο της πρώτης θέσης το σήκωσε η ομάδα μας, όπου ζητωκραύγαζε την νίκη της και υποσχέθηκε για περισσότερες νίκες στην περεταίρω πορεία της.

Τις απονομές ανέλαβαν η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου μας κα Άννα Κοντογιάννη με την Ταμία του Συλλόγου μας κα Αναστασία Καρακώστα.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κο Σπύρο Κυπρή, που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζει αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που ανέλαβε.

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Στην Θεσσαλονίκη από 28 έως 30 Μαΐου 2009, διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics στο άθλημα του Ποδοσφαίρου 5χ5 Ανδρών και 7χ7 Γυναικών.
Ο Σύλλογος μας συμμετείχε μόνο στο Ποδόσφαιρο 7χ7 Γυναικών και μάλιστα κατακτώντας την Πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
Αναλυτικά στην ημιτελική φάση αντιμετώπισε το ΤΕΕ Πάτρας, όπου επικράτησε με 2-0.Στον άλλο αγώνα, το Ινστιτούτο Αποκατάστασης Θες/κης κέρδισε με 3-0 τα S.O Θες/κης.
Στον τελικό, η ομάδα μας επιβλήθηκε με 4-1 του Ινστιτούτου Αποκατάστασης Θες/κης,
Περισσότερα...
 Σήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας