Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home Νέα
Νέα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/9/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ.  Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ 5-7 Μ.Μ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 15/9/2016

 

BAZAAR

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/12/2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΧΟΥ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 Π.Μ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYGNET

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYGNET

O Σύλλογός μας για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και εισάγει στα προγράμματά του ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, εδώ στο Κέντρο μας, ξεκίνησαν συνεδρίες που αποτελούνται από 7 γονείς με δυο εργοθεραπεύτριες, ειδικευμένες σε αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Cygnet, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων-φροντιστών, στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, βασισμένο στην αρχή της ακρόασης των αναγκών της οικογένειας, διάρκειας 130 ωρών.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η αύξηση της αυτοπεποίθησης των γονέων στη διαχείριση των παιδιών τους, η απόκτηση πληροφοριών και γνώσεων των γονέων για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους και η εισαγωγή ενός κοινού κώδικα μεταξύ ειδικών και γονέων.

Απευθύνεται σε γονείς όπου τα παιδιά τους έχουν λάβει διάγνωση Αυτιστικού φάσματος, στο διάστημα των τελευταίων 5 ετών. Προκειμένου να είναι αποδοτικότερο για τους γονείς, ενδείκνυται η παρουσία και των δυο γονέων ή των βασικών φροντιστών του παιδιού. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 7-18 ετών.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

 

 categories_4_cat_image_1

Ο Σύλλογός μας, για άλλη μια φορά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες παιδιών και εθελοντών μας, ελπίζοντας πως το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα γλυκάνει τις καρδιές μας και θα μας δώσει λίγη από την χαμένη μας διάθεση.

Έτσι λοιπόν, από την Δευτέρα 10/12 και μέχρι και την Παρασκευή 14/12, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 39 και Αρετής 5, θα παρουσιάσουμε χειροποίητες δημιουργίες μας, από τις 15:00 έως και τις 21:00 και τις τέσσερις μέρες.

Η ενίσχυσή σας προς εμάς όποια και να είναι αυτή, είναι σημαντική για την υλοποίηση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του Κέντρου της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου μας, σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος με αγάπη και ευτυχία σε όλους.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ 2010

kalanta2010-4Αντιπροσωπεία των παιδιών του Συλλόγου μας, εμπνευσμένοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων, είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο μας, κο Νίκο Σαράντη, στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, επισκεπτόμενοι το Β΄και Γ΄ΚΑΠΗ, αλλά και σε ασθενείς και άτομα με αναπηρία του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων. 

Περισσότερα...
 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μετά από την οικονομική ενίσχυση των 1000 ευρώ από την Δημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Νεκροταφείου Αγ. Αναργύρων προς τον Σύλλογος μας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου, εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:
Επισυναπτόμενα
Download this file (72_tnx1000.doc)72_tnx1000.doc[ ]166 Kb
 


Σελίδα 1 από 14
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.).
Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.).

Τοπική Ώρα

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Καλώς ήρθατε

Σήμερα έχουμε

Μηχανή Αναζήτησης

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

Σας Ευχαριστούμε