Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Κάτι δικό σου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 (2)

Η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ Αν. Αναργύρων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

pasok

28η Οκτωβρίου 1940 : Η Ιταλία κηρύσσει πόλεμο και προσβάλλει τα από Αλβανίας σύνορα της Ελλάδας. Ο ελληνο-ιταλικός πόλεμος του 1940 ήταν η πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

 Μετά τις 6 Απριλίου 1941, με την επέμβαση των Γερμανών, συνεχίστηκε ως ελληνο-ιταλικο-γερμανικός πόλεμος. Από τις 12 Απριλίου, ο Ελληνικός Στρατός άρχισε να υποχωρεί από την Αλβανία, για να μην περικυκλωθεί από τους παρελαύνοντες Γερμανούς. Ακολούθησε η συνθηκολόγηση με τους Γερμανούς. Ακολούθησε η συνθηκολόγηση με τους Γερμανούς, στις 20 Απριλίου και με τους Ιταλούς, τρεις μέρες αργότερα, οι οποίες περαίωσαν τυπικά τον ελληνο-ιταλικο-γερμανικό πόλεμο.

28η Οκτωβρίου 2011: 70 χρόνια μετά τα μάτια όλων είναι ξανά στραμμένα στην Ελλάδα μιας και οι οικονομικές και κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις της προκαλούν όλο και εντονότερα αλυσιδωτές εξελίξεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των εκπροσώπων της Τρόικα με τις οδηγίες εξυγίανσης των δημοσιονομικών μας, κάνει πολλούς να μιλούν για μια σύγχρονη οικονομική κατοχή. Οι χειρισμοί της κυβέρνησης και τα συνεχώς επιβαλλόμενα μέτρα λιτότητας προκαλούν την αγανάκτηση και την οργή του ελληνικού λαού.

Σε μια τόσο κρίσιμη χρονική συγκυρία για την χώρα μας, έχουμε όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη του διπλανού μας. Στα πλαίσια αυτά, η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αγίων Αναργύρων, αποφάσισε την ημέρα του Εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου να μην καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες του πολέμου, αλλά να διαθέσει τα χρήματα αυτά για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, τα χρήματα αυτά θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ». Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που μελετά, σχεδιάζει, εισηγείται και προβάλλει το δικαίωμα της Ισονομίας, της Ισοτιμίας και των ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην Υγεία, την Παιδεία, την Εργασία, την Πολιτιστική Καλλιέργεια, τον Αθλητισμό, την Ψυχαγωγία και γενικότερα στα κοινωνικοοικονομικά δρώμενα της ζωής.

 

Χορηγοί

Οι κατασκηνώσεις μαςΣήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας