Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Κάτι δικό σου
Κάτι δικό σου
Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΝ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ. ΦΙΛΙΚΗΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....... ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ..... ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ... ΣΤΟ e-mail ΜΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2012

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!

 

Το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκα 2 πανέμορφα ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο.

Το πρώτο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Μεσσήνης, σε μια ατελείωτη αμμώδη παραλία που ονομάζεται San Agostino.

Το δεύτερο είναι στο βαθύ-Γύθειο σε μια δεντρόφυτη παραλία που ονομάζεται Belle Helene.

Περισσότερα...
 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ.....ΣΤΟ PAVLINA BEACH HOTEL!!!!!!!!

 

Kοιτούσα έκπληκτος το διαφημιστικό σποτ « ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας» που εξέφραζε την άποψη των ιδιοκτητών ξενοδοχείων, να προτιμήσoυμε όλοι μας, να κάνουμε τις διακοπές μας στην Ελλάδα, με την πεποίθηση ότι τα ξενοδοχεία της Ελλάδας μας σέβονται και κάνουν το παν για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας για ξένοιαστες διακοπές.

Τι ειρωνία! Αναρωτήθηκα.

Περισσότερα...
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  

8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σήμερα όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, λένε, ΕΜΕΙΣ όμως λέμε ότι κάθε μέρα είναι η ημέρα μας. 

Περισσότερα...
 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΟΨΗ .......ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

 

Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα δανειακή σύμβαση που οι όροι της οδηγούν την πλειονότητα των πολιτών της στη φτώχεια.

Ανάμεσα σε αυτούς, τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους, των οποίων η ανησυχία για το αύριο λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις.

Περισσότερα...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 (2)

Η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ Αν. Αναργύρων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

pasok

28η Οκτωβρίου 1940 : Η Ιταλία κηρύσσει πόλεμο και προσβάλλει τα από Αλβανίας σύνορα της Ελλάδας. Ο ελληνο-ιταλικός πόλεμος του 1940 ήταν η πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 4

Χορηγοί

Οι κατασκηνώσεις μαςΣήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας