Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Eθελοντισμός Εθελοντισμός
Εθελοντισμός

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ANOIXTH ΑΓΚΑΛΙΑ

manoslukas 1148
 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με  διάφορες εθελοντικές οργανώσεις,  διοργάνωσε    εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του ποδηλατοδρόμου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως με τίτλο:          

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ

Από τις 10:00 το πρωί που ήταν η ώρα συνάντησης έως τις 13:00, όλοι οι εθελοντές συμπεριλαμβανομένου και μέλη του Συλλόγου μας,  με πλαστικά γάντια και σακούλες, βοηθούσαν στην προσπάθεια του Δήμου μας για μια πόλη καθαρή.

Ο Σύλλογός μας, δηλώνει και θα δηλώνει πάντα παρών σε  εκστρατείες και δραστηριότητες  εθελοντικού χαρακτήρα, γιατί πρεσβεύουν και διαμορφώνουν τόσο την ψυχική όσο και την πολιτιστική εικόνα ενός σκεπτόμενου και δημιουργικού πολίτη.

 

AΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

4η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

 

 

Οι υπεύθυνοι της εθελοντικής ομάδας του Συλλόγου μας, κα Αναστασία Καρακώστα και κα Ευτυχία Καραγεώργου, επισκέφτηκαν το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογενείας στον Βοτανικό, μια βδομάδα πριν το Πάσχα, στις 15/4/2011 και μοιράστηκαν για 4η φορά ρούχα στα μέλη του Κέντρου.

Oι σκηνές που εξελίχθηκαν ήταν πολύ συγκινητικές.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου, αφού ευχαρίστησαν τις ίδιες αλλά και τα μέλη του Συλλόγου μας για αυτήν την ευγενική χειρονομία & στήριξη, αντάλλαξαν ευχές για ένα ειρηνικό & ελπιδοφόρο Πάσχα.

Οι εκπρόσωποί μας, φεύγοντας από εκεί, ένιωσαν μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση για το κοινωνικό έργο που σαν Σύλλογος επιτελούμε, γνωρίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο αποστολής ρούχων, καλύψαμε κάποιες ανάγκες άπορων συνανθρώπων μας.

 

 

TMHMATA ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 

 

images

Στις 25/09/2010 στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ, συγκεντρώθηκαν όλοι οι εθελοντές-φίλοι του Συλλόγου μας για να πλαισιώσουν ενεργά όλα τα τμήματα μας και να βοηθήσουν στην πληρέστερη λειτουργία τους.Αναλυτικά, τα τμήματα θα λειτουργήσουν με τους: 

Περισσότερα...
 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, εκτιμώντας το έργο που έχουν ήδη προσφέρει οι εθελοντές-μέλη του Συλλόγου στην υλοποίηση των στόχων μας, βράβευσε σε εκδήλωση προς τιμή του Εθελοντισμού μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, τα παρακάτω

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 2

Χορηγοί

Οι κατασκηνώσεις μαςΤοπική Ώρα

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Σήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας