Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Bowling ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ BOWLING.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ BOWLING.

 

Στα πλαίσια του προγράμματος Αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, το πρώτο άθλημα που ξεκίνησε και μάλιστα πολύ δυνατά, είναι αυτό του Bowling .

H ομάδα μας καλείται να συμμετάσχει στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics , που θα διεξαχθούν στα Σπάτα, στις 15/10-18/10.

Στις 11/09/, περίπου 20 αθλητές μας μαζεύτηκαν με μεγάλη επιθυμία και χαρά στο Cosmos Bowling , στην περιοχή του Ρέντη.

Ένα πολύ ωραίο μέρος που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας φιλοξενεί με πολύ ζεστασιά μα προπαντός με ευαισθησία. Η κα Κυβέλου Ευαγγελία , ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, συνεχώς δίπλα μας, ενθαρρύνει την προσπάθεια και τον στόχο μας για κοινωνικοποίηση των παιδιών. Η μεγάλη πρόοδος αυτών των παιδιών να ενταχθούν στα κοινωνικά δρώμενα, οφείλεται και σε εκείνη. Την ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά.

Στο καινούριο μας ξεκίνημα όμως, προστέθηκε και ένας άλλος αξιόλογος άνθρωπος. Πρόκειται για τον νέο προπονητή μας και προπονητή της Εθνικής Ομάδας, κο Γιαλουράκη Δημήτριο .

Προσωπική επιλογή του Προέδρου μας, κου Βακόνδιου Παν., ο οποίος σχεδιάζει με τους κατάλληλους ανθρώπους, την δημιουργία μιας ομάδας πολύ ανταγωνιστικής.

«….Τιμή για τον Σύλλογο μας να πλαισιώνεται από τόσο αξιόλογα άτομα, τόσο για την αθλητική τους καταξίωση, όσο και για την πνευματική τους παιδεία….» δήλωση του κου Βακόνδιου Π. μετά την παρουσίαση του νέου προπονητή μας.

Οι στόχοι είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Special Olympics (Οκτώμβριος), το Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας(Φεβρουάριος) και τέλος το Εσωτερικό Πρωτάθλημα μας(Ιούνιος), που φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και θα ονομασθεί Πρωτάθλημα SUZUKI , προς τιμήν της εταιρείας που δεν σταματά να μας βοηθάει, εδώ και δύο χρόνια. Συμπαραστάτης των στόχων μας, ο κος Ζαφείρης Θωμάς , ο οποίος πάντα προθυμοποιείται, να καλύψει όποια κενά παρουσιαστούν σε υλικοτεχνικό υλικό.

Υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του τμήματος bowling , θα είναι η κα Λεβεντούρη Αφροδίτη και η κα Λαλιώτη Αναστασία .

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο από τις 10.30 έως τις 13.00.

 

Σήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας