Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home Μπάσκετ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ TOY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» 

Από την 17η θέση στην Α4 κατηγορία του Εργασιακού Πρωταθλήματος «Ν. Γκάλης» στην περσινή μας πρώτη εμφάνιση, η ομάδα Μπάσκετ φιγουράρει αυτήν την στιγμή στην 1η θέση στην Α3 κατηγορία, τέλος των αγώνων του πρώτου γύρου και μάλιστα αήττητη.

 

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως φτάσαμε σε αυτή την θέση, κάνοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία και δημιουργήσαμε μια επανάσταση στους ιθύνοντες των φορέων του αναπηρικού κινήματος για την αξία αυτών των παιδιών και πως μπορούν να αξιοποιηθούν αν τύχουν της πρέπουσας φροντίδας και προσοχής όλων αυτών που ασχολούνται με τον Ειδικό Αθλητισμό.

Στους αγώνες κατάταξης για άνοδο, η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα Euronet όπου κέρδισε και τα δύο παιχνίδια.Στην έδρα μας επιβλήθηκε με 57-44 και εκτός με 53-50. 

Στον Α΄όμιλο της Α3, η ομάδα μας κληρώθηκε με Υπουργείο Πολιτισμού, Δήμο Περιστερίου, Εμπορική Τράπεζα, Vanergo, Αργοναύτες, Τιτάν και ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα).Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, είναι τα εξής:

1.Υπουργείο Πολιτισμού-Ανοιχτή Αγκαλιά= 0-20

2. Ανοιχτή Αγκαλιά-Δήμος Περιστερίου= 70-46

3. Εμπορική Τράπεζα-Ανοιχτή Αγκαλιά= 33-49

4. Vanergo-Ανοιχτή Αγκαλιά= 0-20

5. Ανοιχτή Αγκαλιά-Αργοναύτες= 77-50

6. Τιτάν- Ανοιχτή Αγκαλιά= 34-47

7. Ανοιχτή Αγκαλιά-ΕΑΣ= 59-55

Έχει γίνει και ένα παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο, Αργοναύτες-Ανοιχτή Αγκαλιά=59-63. Στη βαθμολογία, η ομάδα μας είναι πρώτη με 16 βαθμούς και δεύτερη η ομάδα της ΕΑΣ.

Οι σκόρερς της ομάδας μας είναι:

 Ζωγραφάκης Θρ. 129 πόντοι, Ζωγραφάκης Δημ. 94, Νάστος Σπύρος 48, Λεμπέσης Νάσος 39, Καρλαγάνης Βαλ. 37, Πυρένης Λ. 27, Στερμάσι Α. 26, Νικολαίδης Μ. 19, Μιχαλόπουλος Χ. 17, Τσομπάνης Μ. 15, Λαγωνικάκος Ν. 9, Γιαννακούρας θ. 8, Βακόνδιος Ν. 7, Μενεγάκης Κ. 2.

Ελπίζουμε και η πορεία μας στον δεύτερο γύρο να είναι το ίδιο πετυχημένη και στο τέλος να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας που δεν είναι άλλοι από τους παίχτες μας αλλά και στο προπονητικό team, με προπονητή τον κο Βακόνδιο Παναγιώτη και βοηθό του κο Μουτζάλα Μπάμπη.

dsc02770

 

Σήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας