Ανοιχτή Αγκαλιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
W3.CSS

 

Home 2010 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ 2010

kalanta2010-4Αντιπροσωπεία των παιδιών του Συλλόγου μας, εμπνευσμένοι από το πνεύμα των Χριστουγέννων, είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο μας, κο Νίκο Σαράντη, στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, επισκεπτόμενοι το Β΄και Γ΄ΚΑΠΗ, αλλά και σε ασθενείς και άτομα με αναπηρία του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων. 

Όλα τα παιδιά σκόρπισαν χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη, όπου και αν είπαν τα κάλαντα, αλλά ιδίως στο Ίδρυμα, εκεί που πολλοί έχουν αθετήσει εδώ και πολλά χρόνια, τις υποσχέσεις τους και έχουν ξεχάσει το πραγματικό νόημα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Εκεί, που πολλοί ακόμα και αδιάφοροι χαρακτήρες, δακρύζουν.kalanta2010-1 

Τα παιδιά με την καθοδήγηση των μουσικών, κας Κατερίνας Παπαϊωάννου, στην κιθάρα και κο Άρη Χρυσοσπάθη, στο ακορντεόν, έψαλλαν και στους δύο ορόφους. Ήταν πολύ συγκινητικές και μαγικές οι στιγμές που ζήσαμε όλοι μας.

Οι ασθενείς να βγαίνουν από τους θαλάμους τους και να τραγουδούν μαζί μας τα κάλαντα. Όλοι μαζί, παιδιά, ασθενείς, γιατροί, νοσοκόμοι προσωπικό, γίναμε ένα, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα και την μιζέρια της γκρίζας εποχής μας. 

Νομίζω πως αυτό το συναίσθημα, ήταν το πιο δυνατό που αισθανθήκαμε σε μια ζεστή, γιορτινή και τρυφερή ατμόσφαιρα, περιτριγυρισμένοι από ένα δέντρο στολισμένο με πολλές ευχές.

kalanta2010-3Ευχαριστημένοι όλοι μας και με δωράκια στα χεράκια των παιδιών, αποχωρίσαμε γεμάτοι αισιοδοξία και ελπίδα στην καρδιά μας. Όπου κι αν πήγαμε, τα παιδιά δώρισαν στους υπεύθυνους ένα επιτραπέζιο λαβαράκι του Συλλόγου μας. 

 

Τελικά το Πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν είναι τόσο δύσκολο να το νιώσεις, θέλει μόνο να αφήσεις την ψυχή σου ελεύθερη και να σκορπίσεις όπου μπορείς, το πιο απλό, πλούσιο και αγνό συναίσθημα στον κόσμο. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…….!!!!!!!!!!!!!!!!

kalanta2010-2

 

 

 

Χορηγοί

Οι κατασκηνώσεις μαςΣήμερα έχουμε

Συνεντευξη Του Προεδρου

WebΑνοιχτή Αγκαλιά

Ο Καιρός

To τραγούδι μας